вторник, 25 октомври 2016 г.

НАУЧЕТЕ НОВИЯТ ХИМН НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, СЪГЛАСНО ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИТЕ ДИРЕКТИВИ



/Бъдещият гвардейски оркестър репетира Новият Химн/



Покрай масовото недоволство от дискриминацията, на която е подложен българския етнос в собствената си страна, бившата КОМУНИСТИЧЕСКА снаха и настоящ Вице-премиер Миглена Кунева, известна най-вече с умението си да продава български интереси заяви, че Ромите в България заслужават привилегии, защото са се борили с бедност, социален натиск и заплахи.

Явно, г-жа Кунева не живее в моята и Вашата България, защото тук, при нас, в перманентна бедност, социален натиск и заплахи живее само българския етнос.
Те, Българите, не получават помощи по 1600 лв, но плащат данъци и то не малки. Разбира се, за тях няма безплатна медицинска помощ, най-вече защото не могат да се докопат до лекар, който да не компенсира безплатните грижи за циганите, с тихата готовност на българите да си плащат, за да живеят.
Няма ги и озъбените като кучета съдия-изпълнители, наети от банки да прибират собствеността на всеки закъснял поради необходимостта да внася данъци или здравни осигуровки българин, за сметка на обявените като несъбираеми кредити на циганите, които същите банки така щедро спонсорираха преди.
А за Енергийните дружества и ВиК да не говорим, там вече всеки, дори Министър – Председателят знае, че сметките са такива, поради компенсациите  за безплатния ток и вода, които циганите си експроприират.
Сега и стипендии ще получават в съотношение 2:1. Или иначе казано, колкото взимат две българчета, учещи и постигнали успех над 5.50, толкова ще взима едно циганче, което срича за 2 и с малко добро сърце от Учителя и Директора, оформя феноменалния успех от 3.50.
Но най-страшното е друго. В цялата логорея, изсипана от г-жа Кунева, в опит да защити поредното нарушение на Конституцията на Република България, без да се усети, подобно Хилари Клинтън, тя издаде Държавна тайна. СЪОБЩИ РЕАЛНИЯТ БРОЙ НА ЦИГАНИТЕ В БЪЛГАРИЯ.
Г-жа Кунева посочи, че през 2020г, циганите ще представляват ¼ от работната сила у нас. Информационна агенция Bulgarian Times, си направили труда да направят няколко калкулации, ползващи числа от Статистическия институт.
Излиза според тях, че при 4 млн човека работна ръка нас, 1 млн са представители на ромската общност. Като прибавят старците, децата, бременните майки и ползвайки общоприети формули за социални съотношения, Bulgarian Times правилно достигат до най-пазената тайна на последните години от всяко правителство, а именно, че в момента ЦИГАНСКИЯТ ЕТНОС наброява около 1,5-1,8 млн човека.
В помощ на изчезващите по волята на Правителството и Евро-А
тлантическите ценности българи, прилагам текста на бъдещия химн на Република България. Учете го, че време не остана, а после да не се срамите, че не си знаете Химна като някой футболист…

Same amala oro kelena
Oro kelena dive kerena
Sa o Roma
(Amaro dive
Amaro dive, Ederlezi
Ej... ah... )
Sa o Roma, babo, babo
Sa o Roma, o daje
Sa o Roma, babo, babo
Ej, Ederlezi
Sa o Roma, daje
Sa o Roma babo, E bakren cinen.
A me coro, dural besava.
A a daje, amaro dive.
Amaro dive erdelezi.
Ediwado babo, amenge bakro.
Sa o Roma, babo. E bakren cinen.

Eeee...j, Sa…

Няма коментари:

Публикуване на коментар