вторник, 8 ноември 2016 г.

АКО НА ИЗБОРИ ЧАКАШ КЕФ ОТПРЕД, А УСЕТИШ БОЛКА ОТЗАД - ГРЕШКАТА Е ВЯРНА

В Изборния ден бях на международна конференция, в която лектори от различни страни дискутираха бъдещата среща с ИЗВЪНЗЕМНИ.
Както се разбра, всички ги очакват след 5-15 години. Затова и накрая предложих, всички присъстващи да вземем по едно цвете и вкупом да окупираме "Орлов Мост", за да чакаме идването на Цивилизациите от Космоса.
Характерното за "Орлов Мост" е, че който чака, винаги дочаква.
Чакахме Германците през 1940 и те дойдоха. След това чакахме Руснаците през 1944, знаят всички, че и те не закъсняха с появата си. Накрая чакахме и ДЕМОКРАЦИЯТА и вече 26 години откакто  Демокрацията вече е тук...
Ще дойдат и Извънземните, ако ги чакаме в шпалир с цветя и плакати.
И аха да пропусна гласуването. Но успях.
А вечерта настъпи буря.
В битката на БСП с БКП, паднаха хиляди партийни другари. Първа падна Татяна Дончева - верен последовател на Вишински, по известен като Палачът на Сталин. До нея, прострелян в сърцето се бе свлякъл Ивайло Калфин. Метри напред лежи трупът на Трайчо Трайков, така и неуспял да убеди "сините" по сърце, че не е пимпян. Орешарски и той се е сгърчил, прободен от турски щик, а макар и целия покрит с рани, но жив, Марешки успя да изпълзи от бойното поле, горд като новобранец, оцелял в касапницата наречена ИЗБОРИ.
Само един Войвода, оцеляващ на всяка цена, гасеше пожарът от лютите рани с блага ракия и то в количество, направило впечатление чак на журналистите на Пресконференцията.
ПОСЛЕДНИТЕ ПАДНАХА В КЪРВИ, А ВТОРИЯТ СТАНА ПЪРВИ"
Така би описал този епос Давид Овадия - поетът партизанин, ако можеше да стане от гроба и да вземе перото. Или автомата, за да изпозастреля всички участници в Президентската битка за ПРЕДАТЕЛСТВО с идеалите на Партията. Те, Партизаните не се церемоняха много с "предателите". Решаваха бързо, а куршумът идваше още по-бързо.
Днес, когато Самодиви и Караконджули в бяла премяна превързват къде рани, къде бързат да целунат в уста, за да подготвят двамата оцелели за битката, която ще е "БОЙ ПОСЛЕДЕН", бойната машина на политическата идиотщина откри преграден огън.
"АКО ГЕРБ ЗАГУБИ, ДАВАМЕ ОСТАВКА И ОСТАВЯМЕ БУРГАС ДА ЗАГИНЕ" - заявиха бургаски управляващи.
 "ИЗБИРАШ РАДЕВ, ПОЛУЧАВАШ ПУТИН" - закрещяха в София.
"АКО РАДЕВ ПОБЕДИ, КРАЙ НА МАГИСТРАЛИТЕ, ЕВРОФОНДОВЕТЕ И САНИРАНЕТО" - изпищяха трети.
А СОРОСОИДИТЕ мълчат. Интересно, нали. Няма го Генов, нищо още не е изокал Инджев, Не е изпълзяла от сянката на мрака Антоанета Цонева. Сигурно, защото ген. Радев е учил в колежа на Американските Военно-въздушни сили "Максуел" и там го считат за свой. А свой не се атакува.
Аз избрах квадратчето, което ми даваше възможност да изразя презрението си към ПЕЩЕРНИЯТ КОМУНИЗЪМ, който ни залива отляво и отдясно последните 26 години. Пещерен, защото както е тръгнало, скоро ще живеем  пак в пещерите, а Комунизъм, защото всички кандидат-президенти говореха за Демокрация, а проповядваха Комунизъм.
Затова и приемам толкова нормално резултатите и сега, и тези, които ще бъдат след Балотажът.
Защото независимо от целият маскарад, зад сцената, когато махнат маските виждаш, че на сцената има много герои, а под маските има само едно лице.
ЛИЦЕТО НА КОМУНИЗМА.
А Е ИЗВЕСТНО, ЧЕ КОМУНИСТИТЕ ВЛАСТ БЕЗ КРЪВ НЕ ДАВАТ...
И всичкият грим на Демокрацията не може да го скрие...

Няма коментари:

Публикуване на коментар